Artikuj

Alo, Kosova?

"Konsumator i nderuar, kodi i vjetër +377 tash e tutje nuk është funksional. Ju lutëm...

Vijat ndarëse, dhe pikat ndërlidhëse në to (IBM)

Në kuadër të dialogut teknik të ndërmjetësuar nga BE-ja, në dhjetor të 2011-ës, Kosova dhe...

Konteksti më i gjerë i dialogut teknik Beograd-Prishtinë

Gati 60 vjet negociata midis administratave të ndryshme lokale në territorin e ish-Jugosllavisë lidhur me...

Këndvështrimi im nga Mitrovica për dialogun

Dialogu  teknik në mes të Kosovës dhe Serbisë ka fillur në vitin 2011 dhe ka...

“Energjia është ngjitës, nuk është eksploziv”

Besimi në dialogun të nisur me Marrëveshjen e Brukselit të vitit 2013, nën kujdesin e...